Kreatív vörksop nap

2011.10.04. 23:50

 Sziasztok!

Tudom, tudom, régóta nem írtam, mea culpa, de elég gyorsan történnek itt a dolgok. Tegnap bevásároltunk a kreatív utcában! Vissza kell oda mennem, olcsó és fantasztikus :D. Közben Zarjával elég jól szórakoztunk a saját hülye poénjainkon. A mai nap a kreativitásé volt. Kisebb-nagyobb sikerrel megpróbáltuk felhasználni a szemetet, amit a parton találtunk. A lényeg, hogy szeretnénk egyfajta piacot csinálni a két hónap végén, abból amit sikerül összehozni. Szegény Zarja a nap elején sík ideg volt, mert valamiért úgy gondolta, hogy nem leszünk készen semmivel. Aztán mindenki beindult és tök jó dolgokat csináltunk, legalábbis szerintem.

A mai nap tanulságai:

1. DON'T PANIC ZARJA! ('Ne pánikolj Zarja!')

2. If the market won't succeed we'll give the stuff to the children. :D:D (' Ha nem veszik meg a cuccokat, akkor a gyerekeknek adjuk') Nekik úgy is jóó :D

3. A szemét hasznos.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsofievsmersin.blog.hu/api/trackback/id/tr943279147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kutato69 2011.10.06. 18:44:19

mocskosul hasznos dolog a mocsok
süti beállítások módosítása