Na a 4. napon kipróbáltam végre a szálloda fürdőjét és a szaunát. A fürdő igazi török hamam, ami azt jelenti, hogy egy szoba, tele márvány kővel, öt darab szökőkútnak tűnő dolog, ahonnan forró víz folyik, és van 5-6 különböző illatú olaj amit a saját vizedbe önthetsz, mert vannak ilyen kis tálkák, amivel öntheted magadra a vizet. Plusz van 4 fekvő hely ahol relaxálhatsz, sőt ha van jó haverod meg is masszíroz :D. 

Utolsó nap még egy utolsó meeting, aztán mindenki elindult haza. Mi is megtaláltuk a megfelelő buszt. Röpke 12 óra alvás-nemalvás után hajnali 4kor megérkeztünk mersinbe, ahol Seyhan várt ránk. Aztán délig aludtam. Most meg tervezem, hogy november elején Izmirbe megyek. Majd még írok, ha lesznek történések. 

Remélem jól vagytok, és mindenki vigyáz magára. Nagyon hiányoztok! Puszi mindenkinek.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsofievsmersin.blog.hu/api/trackback/id/tr613307309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása